Zapraszamy do współpracy księgarnie.

Jeżeli Twoja księgarnia jeszcze z nami nie współpracuje, to zachęcamy do kontaktu.
Wyd.: FORMAT AB
 
 
dokumentacja hotelowa kwalifikacja hgt 03 - ISBNx: 9788389184917
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184917
  • KOD: 01013901
  • Oprawa: miękka / Stron: 312
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 28.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia część 2 kwalifikacja t 15 organizacja żywienia i usł - ISBNx: 9788389184702
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184702
  • KOD: 511170
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Stron: 114
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 26.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia część 1 kwalifikacja t 15 organizacja żywienia i usł - ISBNx: 9788389184696
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184696
  • KOD: 511171
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Stron: 136
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 26.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
obsługa turystyczna cz iii organizacja imprez i usług turystycznych tom 3 - ISBNx: 9788389184610
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184610
  • KOD: 511174
  • Autor: Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
  • Oprawa: miękka / Stron: 342
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 35.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
pracownia hotelarska kw hgt 03 - ISBNx: 9788389184849
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184849
  • KOD: 01013907
  • Oprawa: miękka / Stron: 168
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 32.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
hotelarstwo część vi marketing usług hotelarskich - ISBNx: 9788389184634
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184634
  • KOD: 511255
  • Autor: Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Anna Sawicka-Muchewicz, Teresa Mikulska
  • Stron: 272
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 29.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
żywienie i usługi gastronomiczne część iv wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - ISBNx: 9788389184726
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184726
  • KOD: 511256
  • Autor: Anna Derbis, Lidia Linka
  • Oprawa: miękka / Stron: 248
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 32.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz 2 kw hgt 03 - ISBNx: 9788389184863
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184863
  • KOD: 01014216
  • Oprawa: miękka / Stron: 216
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 36.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz 1 kw hgt 03 - ISBNx: 9788389184856
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184856
  • KOD: 01013904
  • Oprawa: miękka / Stron: 216
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 35.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
technologia żywności część 2 technologie kierunkowe tom 1 - ISBNx: 9788389184368
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184368
  • KOD: 01000135
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 39.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
żywienie i usługi gastronomiczne część 1 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - ISBNx: 9788389184641
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184641
  • KOD: 512175
  • Autor: D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żylińska-Kaczmarek
  • Stron: 290
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 35.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
przygotowanie imprez i usług turystycznych cz 1 kw hgt 07 - ISBNx: 9788389184986
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184986
  • KOD: 01013909
  • Oprawa: miękka / Stron: 192
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 32.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
pracownia hotelarska kw hgt 06 - ISBNx: 9788366796010
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788366796010
  • KOD: 01013906
  • Oprawa: miękka / Stron: 168
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 32.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
technologia żywności część 3 technologie kierunkowe tom 2 - ISBNx: 9788389184375
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184375
  • KOD: 01000137
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 45.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
hotelarstwo cz iii działalność recepcji - ISBNx: 9788389184504
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184504
  • KOD: 511241
  • Autor: Beata Sawicka, Ewa Świstak, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska
  • Oprawa: miękka / Stron: 312
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 38.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
żywienie i usługi gastronomiczne cz 2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem kwalifikacja t 6 - ISBNx: 9788389184665
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184665
  • KOD: 511252
  • Autor: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek, Danuta Górecka, Halina Limanówka
  • Oprawa: miękka / Stron: 336
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 35.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
realizacja usług w recepcji cz 1 kw hgt 06 - ISBNx: 9788389184924
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184924
  • KOD: 01013911
  • Oprawa: miękka / Stron: 176
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 32.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
realizacja usług w recepcji cz 2 kw hgt 06 - ISBNx: 9788389184931
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184931
  • KOD: 01013912
  • Oprawa: miękka / Stron: 128
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 28.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
hgt 03 - zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik hotelarstwa - ISBNx: 9788389184979
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184979
  • KOD: 01013902
  • Oprawa: miękka / Stron: 127
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 29.00
  • __Bez prawa zwrotu
 
żywienie i usługi gastronomiczne cz vii organizacja produkcji gastronomicznej kwalifikacja tg 16 o - ISBNx: 9788389184788
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184788
  • KOD: 511257
  • Autor: Joanna Ozdarska
  • Oprawa: miękka / Stron: 252
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 29.00
  • __Bez prawa zwrotu
 
pracownia gastronomiczna cz 1 repetytorium ćwiczenia praktyczne kwalifikacja hgt 02 przygotowanie i wydawanie dań - ISBNx: 9788389184887
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184887
  • KOD: 01013905
  • Oprawa: miękka / Stron: 152
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 38.00
  • __Bez prawa zwrotu
 
żywienie i usługi gastronomiczne cz x planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej - ISBNx: 9788389184825
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184825
  • KOD: 01014863
  • Oprawa: miękka / Stron: 270
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 26.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
hotelarstwo cz ii organizacja pracy t 2 - ISBNx: 9788389184481
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184481
  • KOD: 511243
  • Autor: Beata Sawicka, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz
  • Oprawa: miękka / Stron: 224
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 37.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
hotelarstwo cz iv usługi żywieniowe - ISBNx: 9788389184542
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184542
  • KOD: 511242
  • Autor: Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz
  • Oprawa: miękka / Stron: 272
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 37.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
żywienie i usługi gastronomiczne część xi obsługa klientów w branży gastronomicznej kwalifikacja t 1 - ISBNx: 9788389184719
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184719
  • KOD: 511172
  • Autor: Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz, Ewa Świstak
  • Oprawa: miękka / Stron: 212
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 23.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 1 - ISBNx: 9788389184168
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184168
  • KOD: 289040
  • Oprawa: Miękka / Stron: 434
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 28.00
  • __Bez prawa zwrotu
 
żywienie i usługi gastronomiczne cz iii technologia gastronomiczna z towaroznastwem kwalifikacja t - ISBNx: 9788389184689
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184689
  • KOD: 511247
  • Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melanina Żylińska-Kaczmarek
  • Oprawa: miękka / Stron: 320
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 35.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
obsługa turystyczna cz 1 organizacja imprez i usług turystycznych tom 1 - ISBNx: 9788389184498
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184498
  • KOD: 348135
  • Autor: Agnieszka Swastek Dorota-Sydorko-Raszewska
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 34.91
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
obsługa turystyczna cz ii organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 - ISBNx: 9788389184566
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184566
  • KOD: 348136
  • Autor: Agnieszka Swastek , Dorota Raszewska
  • Stron: 328
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 37.00
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 15 organizacja żywienia i - ISBNx: 9788389184580
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184580
  • KOD: 511245
  • Autor: Elżbieta Żochowska
  • Oprawa: miękka / Stron: 120
  • Status: Oferta
  • Cena detal.: 26.00
  • __Bez prawa zwrotu