Zapraszamy do współpracy księgarnie.

Jeżeli Twoja księgarnia jeszcze z nami nie współpracuje, to zachęcamy do kontaktu.
Wyd.: FORMAT AB
 
 
dokumentacja hotelowa ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa kwalifikacje t 11 i t 12 - ISBN: 9788389184535
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184535
  • KOD: 511169
  • Autor: Beata Bodusz
  • Stron: 98
  • Cena detal.: 24.00
 
dokumentacja hotelowa część 2 ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa kwalifikacja t 12 obsługa goś - ISBN: 9788389184733
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184733
  • KOD: 511168
  • Autor: Beata Bodusz
  • Oprawa: miękka / Stron: 100
  • Cena detal.: 24.00
 
ekonomia i prawo w hotelarstwie - ISBN: 9788389184290
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184290
  • KOD: 314093
  • Oprawa: Miękka / Stron: 414
  • Cena detal.: 28.00
 
hotelarstwo cz ii organizacja pracy t 2 - ISBN: 9788389184481
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184481
  • KOD: 511243
  • Autor: Beata Sawicka, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz
  • Oprawa: miękka / Stron: 224
  • Cena detal.: 37.00
 
hotelarstwo cz iii działalność recepcji - ISBN: 9788389184504
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184504
  • KOD: 511241
  • Autor: Beata Sawicka, Ewa Świstak, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska
  • Oprawa: miękka / Stron: 312
  • Cena detal.: 38.00
 
hotelarstwo cz iv usługi żywieniowe - ISBN: 9788389184542
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184542
  • KOD: 511242
  • Autor: Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz
  • Oprawa: miękka / Stron: 272
  • Cena detal.: 37.00
 
hotelarstwo cz v podstawy działalności przedsiębiorstwa - ISBN: 9788389184672
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184672
  • KOD: 511258
  • Autor: Beata Sawicka, Anna Sawicka-Muchewicz, Agnieszka Bobola, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Teresa Mikulska, Karol Krajewski, Zygmunt Mietlewski, Romuald Zabrocki
  • Oprawa: miękka / Stron: 370
  • Cena detal.: 39.00
 
hotelarstwo cz i organizacja pracy t 1 - ISBN: 9788389184474
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184474
  • KOD: 511249
  • Autor: Beata Sawicka, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Beata Bilska
  • Oprawa: miękka / Stron: 188
  • Cena detal.: 36.00
 
hotelarstwo część vi marketing usług hotelarskich - ISBN: 9788389184634
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184634
  • KOD: 511255
  • Autor: Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Anna Sawicka-Muchewicz, Teresa Mikulska
  • Stron: 272
  • Cena detal.: 29.00
 
obsługa turystyczna cz 1 organizacja imprez i usług turystycznych tom 1 - ISBN: 9788389184498
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184498
  • KOD: 348135
  • Autor: Agnieszka Swastek Dorota-Sydorko-Raszewska
  • Cena detal.: 34.91
 
obsługa turystyczna cz ii organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 - ISBN: 9788389184566
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184566
  • KOD: 348136
  • Autor: Agnieszka Swastek , Dorota Raszewska
  • Stron: 328
  • Cena detal.: 37.00
 
obsługa turystyczna cz iii organizacja imprez i usług turystycznych tom 3 - ISBN: 9788389184610
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184610
  • KOD: 511174
  • Autor: Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
  • Oprawa: miękka / Stron: 342
  • Cena detal.: 35.00
 
obsługa turystyczna część 4 podstawy turystyki podręcznik - ISBN: 9788389184597
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184597
  • KOD: 511018
  • Autor: Beata Sawicka, Monika Świątkowska, Teresa Mikulska, Hanna Górska-Warsewicz, Ewa Świstak
  • Oprawa: miękka / Stron: 328
  • Cena detal.: 34.50
 
planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia część 1 kwalifikacja t 15 organizacja żywienia i usł - ISBN: 9788389184696
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184696
  • KOD: 511171
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Stron: 136
  • Cena detal.: 26.00
 
planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia część 2 kwalifikacja t 15 organizacja żywienia i usł - ISBN: 9788389184702
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184702
  • KOD: 511170
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Stron: 114
  • Cena detal.: 26.00
 
technik organizacji usług gastronomicznych - zbiór zadań do egzaminu zawodowego - ISBN: 9788389184337
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184337
  • KOD: 302796
  • Autor: praca zbiorowa
  • Oprawa: Nie dotyczy / Stron: 160
  • Cena detal.: 24.00
 
technik technologii żywności zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - ISBN: 9788389184320
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184320
  • KOD: 556398
  • Autor: Iwona Kapela, Joanna Kośka, Katarzyna Wojtalik
  • Cena detal.: 24.00
 
technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 1 - ISBN: 9788389184168
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184168
  • KOD: 289040
  • Oprawa: Miękka / Stron: 434
  • Cena detal.: 28.00
 
technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 3 - ISBN: 9788389184176
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184176
  • KOD: 289041
  • Autor: praca zbiorowa
  • Oprawa: Miękka / Stron: 324
  • Cena detal.: 29.40
 
technologia żywności część 2 technologie kierunkowe tom 1 - ISBN: 9788389184368
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184368
  • KOD: 01000135
  • Cena detal.: 39.00
 
technologia żywności część 3 technologie kierunkowe tom 2 - ISBN: 9788389184375
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184375
  • KOD: 01000137
  • Cena detal.: 39.00
 
towaroznawstwo i przechowywanie żywności ćwiczenia kwalifikacja t 6 sporządzanie potraw i napojów - ISBN: 9788389184658
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184658
  • KOD: 511251
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Oprawa: miękka / Stron: 178
  • Cena detal.: 26.00
 
urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - ISBN: 9788389184109
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184109
  • KOD: 289042
  • Oprawa: Miękka / Stron: 450
  • Cena detal.: 26.30
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 12 obsługa gości w obiekcie - ISBN: 9788389184511
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184511
  • KOD: 394521
  • Autor: Krzysztof Jonaszek
  • Oprawa: miękka / Stron: 164
  • Cena detal.: 26.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 13 planowanie i realizacja - ISBN: 9788389184740
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184740
  • KOD: 511250
  • Autor: Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
  • Oprawa: miękka / Stron: 246
  • Cena detal.: 28.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 15 organizacja żywienia i - ISBN: 9788389184467
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184467
  • KOD: 328632
  • Autor: Elżbieta Żochowska
  • Oprawa: miękka / Stron: 120
  • Cena detal.: 26.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 15 organizacja żywienia i - ISBN: 9788389184580
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184580
  • KOD: 511245
  • Autor: Elżbieta Żochowska
  • Oprawa: miękka / Stron: 120
  • Cena detal.: 26.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 6 sporządzanie potraw i na - ISBN: 9788389184573
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184573
  • KOD: 511253
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Oprawa: miękka / Stron: 100
  • Cena detal.: 26.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t 6 sporządzanie potraw i na - ISBN: 9788389184436
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184436
  • KOD: 328631
  • Autor: Joanna Ewa Kowalska
  • Oprawa: miękka / Stron: 96
  • Cena detal.: 24.00
 
zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację tg 12 planowanie i realizacj - ISBN: 9788389184801
  • FORMAT AB
  • ISBN: 9788389184801
  • KOD: 511254
  • Autor: Aleksandra Lewandowska
  • Oprawa: miękka /
  • Cena detal.: 26.00