Zapraszamy do współpracy księgarnie.

Jeżeli Twoja księgarnia jeszcze z nami nie współpracuje, to zachęcamy do kontaktu.

Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn

Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn

Kategorie:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych, wpływów procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych, przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą, utrwalania żywności, wzbogacania żywności, żywności funkcjonalnej, wygodnej oraz dietetycznych środków spożywczych, organizmów genetycznie modyfikowanych, zasad znakowania żywności, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, planowania jadłospisów, zaleceń żywieniowych dla różnych grup ludności, podstaw żywienia dietetycznego, żywienia w zakładach gastronomicznych, zachowań żywieniowych i ich wpływu na zdrowie, alternatywnych sposobów odżywiania się, instytucji zajmujących się problematyką żywienia.

Jeżeli chcesz kupić Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn w ilościach detalicznych zapraszamy do naszego sklepu internetowego edugaleria.pl.

Możesz tam przejść klikając na poniższy link:


https://edugaleria.pl/oferta/zasady-zywienia-kwalifikacja-t-15-podrecznik-do-nauki-zawodu-technik-zywienia-i-uslug-gastronomiczn-isbn-9788302150449/345941