Zapraszamy do współpracy księgarnie.

Jeżeli Twoja księgarnia jeszcze z nami nie współpracuje, to zachęcamy do kontaktu.

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 2

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 2

Kategorie:

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności
na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły
zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego,
a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie.
Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie,
korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają
różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem
wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej
popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów
sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia
umiejętności.

Jeżeli chcesz kupić Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 2 w ilościach detalicznych zapraszamy do naszego sklepu internetowego edugaleria.pl.

Możesz tam przejść klikając na poniższy link:


https://edugaleria.pl/oferta/technologie-produkcji-cukierniczej-wyroby-cukiernicze-podrecznik-tom-2-czesc-2-isbn-9788302147197/143030