Zapraszamy do współpracy księgarnie.

Jeżeli Twoja księgarnia jeszcze z nami nie współpracuje, to zachęcamy do kontaktu.

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2
  • Wydawnictwo: EMPI2
  • ISBN: 9788389287526
  • KOD: 302729
  • Oprawa: Nie dotyczy / Stron: 144
  • Autorzy:
  • Sugerowana cena detaliczna: 19,00
  • Sprzedawca:
  • __Bez prawa zwrotu
  • nowość
  • STATUS: Oferta

Kategorie:

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń
praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania
mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii
gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań
garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę
zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań
testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych
ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla
uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii,
ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych,
takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa
domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Jeżeli chcesz kupić Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2 w ilościach detalicznych zapraszamy do naszego sklepu internetowego edugaleria.pl.

Możesz tam przejść klikając na poniższy link:


https://edugaleria.pl/oferta/technologia-gastronomiczna-z-towaroznastwem---cwiczenia-czesc-2-isbn-9788389287526/270510